La maleta de Paquita// EL MEU BARRI ÉS UN MÓN 2020

La maleta de Paquita, 30 min, Barcelona, 2020.

Sinopsi:

De qui serà aquesta maleta trobada per casualitat a Montjuïc? Una maleta perduda arriba a un grup de nens i nenes del barri de Poble-sec. A partir dels objectes continguts en ella, el grup investiga sobre a qui pot pertànyer. A més, misteriosament reben cartes i paquets amb pistes fins que finalment descobreixen a Paquita, la propietària de la maleta.

«El meu barri és un món» és un projecte de creació artística comunitària amb infants d’entre 8 i 12 anys que fomenta la cohesió social, la construcció de relacions de pertinença al barri de Poble-sec i els vincles intergeneracionals a través de la creació audiovisual col·laborativa. Us presentem el vídeo resultant d’aquesta tercera edició.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s