40×20. Quaranta anys de vida en una maleta de vint quilos // EL MEU BARRI ÉS UN MÓN 2021

EL MEU BARRI ÉS UN MÓN és un projecte de creació artística comunitària amb infants d’entre 8 i 12 anys que fomenta, principalment, la cohesió social, la construcció de relacions de pertinença al barri i els vincles intergeneracionals a través de la creació audiovisual col·laborativa.

«40×20. Quaranta anys de vida en una maleta de vint quilos» és un curtmetratge de 23 minuts de durada resultat de la 4a edició d’aquest projecte que compta amb el suport de l’ICUB.

Sinopsis

A través de la mirada d’un grup d’infants i de les diferents pistes que els/les deixa una persona gran del barri de Poble-sec coneixem a la Graciela, una veïna que va haver de deixar el seu país d’origen, l’Uruguai, amb quaranta anys i una maleta de 20 quilos.

I tu, que t’emportaries en la maleta?

Han participat: Cèlia Morera Padilla, Gabriel Buklaha, Marina Alós Carretero, Martí Abdelatif Papió, Maya Dréan, Nahia Ortega del Pino, Paula Roma Praderas, Teo Blundell Ponz, Tiago Leites, Tomas Bowden Sancho, Vera Bauerecker Artiga, i Graciela Fisas Marsiglia.

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s