Cinema a la fresca. Festa Major Poble-sec

📽 Amb molta il·lusió per la Festa Major del barri de Poble-sec us convidem a la projecció, el dia 20 de juliol a les 21 hores, a la plaça del Sortidor, dels curtmetratges realitzats per criatures del barri de Poble-sec en el marc del projecte «El meu barri és un món».

🔴 Cal fer reserva prèvia al 617778587

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Saps qui era Valerie Powles? (2019, 24 min.)

“No sé si no em fan cas per ser dona, estrangera o anarquista”

Curtmetratge d’Investigació sobre la figura de Valerie Powles. A partir de la pregunta SAPS QUI ERA VALERIE POWLES?, el grup d’infants va sortir als carrers de Poble-sec per descobrir qui era aquesta dona que va involucrar-se emocional i políticament al Poble-sec, en favor de la conservació del seu patrimoni històric, cultural i natural. Una manera de poder fer-li un homenatge.

La maleta de Paquita (2020, 29 min.)

De qui serà aquesta maleta trobada per casualitat a Montjuïc? Una maleta perduda arriba a un grup de nens i nenes del barri de Poble-sec. A partir dels objectes continguts en ella, el grup investiga sobre a qui pot pertànyer. A més, misteriosament reben cartes i paquets amb pistes fins que finalment descobreixen a Paquita, la propietària de la maleta.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

«El meu barri és un món” és un projecte de creació artística comunitària amb infants d’entre 8 i 12 anys que fomenta la cohesió social, la construcció de relacions de pertinença al barri i les relacions intergeneracionals a través de la creació audiovisual col·laborativa.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s