Tallers Extraescolars anuals

Mares i pares d’AMPAS i AFAS, des de La Maleta del Cinema, tenim uns tallers molt interessants per a les activitats extra-escolars de cara al curs vient. Si us poseu en contacte amb nosaltres us enviem la proposta detallada.

PDF amb la informació: la_Maleta_Cinema_extraescolar_anual

TALLERS DE LA MALETA DEL CINEMA
Els tallers de la maleta del cinema són tallers per a nens i nenes. Es tracta de tallers predominantment pràctics en els quals a través del joc i la pregunta es transmeten conceptes sobre l‘audiovisual i la història del cinema. Els tallers de la maleta del cinema recuperen allò analògic, els orígens del cinema, per incorporar-ho a les noves tecnologies.

OBJECTIU
Vivim en una societat mediatizada (televisió, web, fotografia…) I és paradoxal veure com s‘han multiplicat les eines per gravar, editar i difondre vídeos i, no obstant això, no s‘ha multiplicat paral·lelament l‘interès per l‘educació mediàtica.
L‘objectiu és posar en pràctica la tecnologia de la informació crítica per mostrar com aquestes eines poden ser creatives en lloc de consumides. És a dir, es tracta que els més petits puguin ser emissors de missatges i no tan sols receptors i tinguin capacitat per llegir un missatge mediàtic de manera crítica.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s