Tallers extra-escolars trimestrals

Madres y padres de AMPAS y AFAS, desde La Maleta del Cine tenemos unos talleres muy interesantes trimestrales para las actividades extra-escolares de cara al curso que viene. Si os ponéis en contacto con nosotras os enviamos la propuesta detallada.
Mares i pares d’AMPAS i AFAS, des de La Maleta del Cine, tenim uns tallers molt interessants trimestrals per a les activitats extra-escolars de cara al curs vient. Si us poseu en contacte amb nosaltres us enviem la proposta detallada.

Sóc un personatge animat!

Durada: 1 trimestre.
A partir de l‘observació i experimentació de la tècnica d’animació sobre paper, els i les participants realitzaran una peça audiovisual basada en el seu autoretrat.
Es treballarà la tècnica d’animació i de construcció d’un relat
Objectius del curs:
– Aprendre la tècnica d‘animació sobre paper.
– Adquirir coneixements sobre el llenguatge audiovisual, narració, guió.
– Realització d‘un autoretrato, autorrepresentació per fomentar el coneixement sobre si mateixos/as dels nens i nenes

Joguines òptiques i cinema de Fantasia

Durada: 1 trimestre.
PART I
A partir de l‘observació i experimentació fent ús d‘algunes joguines òptiques (praxinoscopi, zoòtrop, taumatrop, flipbook) per observar la il·lusió del moviment, els i les participants construiran les seves pròpies joguines que podran endur-se-la a casa. Una manera divertida i participativa de descobrir els primers aparells de l‘origen del cinema.
PART II
A partir de visionar alguns extractes de pel·lícules de Georges Méliès (França) i Segon de Chomón (Espanya), pioners del cinema de fantasia i els efectes especials actuals, el grup de nens i nenes dissenyarà i realitzaràn curtmetratges amb trucatges.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s