Tallers trimestrals al CDB Vila Olímpica – Can Gili Nou

Us Informem dels dos tallers (JOGUINES ÒPTIQUES, SÓC UN PERSONATGE ANIMAT!) que es portaran a terme des de la Maleta del Cinema el trimestre vinent durant els mesos d’abril, maig i juny del 2015 al CdB Vila Olímpica – Can Gili Nou.

Inici inscripcions: dimecres 11 d’abril. Inici dels tallers: dimarts 7 d’abril. L’horari del centre és de dilluns a divendres de 16:00 h a 21:00 h i de dimarts a divendres de 10:30 h a 13:00 h.

Associació de Veïns i Veïnes Vila Olímpica
Carrer Taulat, 3-5 (Continuació de Passeig Taulat). 08005, Barcelona. 93 221 95 22

IMG-20150303-WA0004

SÓC UN PERSONATGE ANIMAT!

A partir de l‘observació i experimentació de la tècnica d’animació sobre paper, els i les participants realitzaran una peça audiovisual basada en el seu autoretrat. Es treballarà la tècnica d’animació i de construcció d’un relat.

10 sessions de 1,30 min
Dimarts de 17 h a 18:30. Primera sessió 7 d’abril

JOGUINES ÒPTIQUES I CINEMA DE FANTASIA

PART I
A partir de l‘observació i experimentació fent ús d‘algunes joguines òptiques (praxinoscopi, zoòtrop, taumatrop, flipbook) per observar la il·lusió del moviment, els i les participants construiran les seves pròpies joguines que podran endur-se-la a casa. Una manera divertida i participativa de descobrir els primers aparells de l‘origen del cinema.

PART II

A partir de visionar alguns extractes de pel·lícules de Georges Méliès (França) i Segon de Chomón (Espanya), pioners del cinema de fantasia i els efectes especials actuals, el grup de nens i nenes dissenyarà i realitzaràn curtmetratges amb trucatges.

10 sessions de 1,30 min
Dilluns de 17 h a 18:30. Primera sessió 13 d’abril

Metodologia dels tallers

Els tallers de la maleta del cinema són tallers per a nens i nenes. Es tracta de tallers predominantment pràctics en els quals a través del joc i la pregunta es transmeten conceptes sobre l‘audiovisual i la història del cinema. Els tallers de la maleta del cinema recuperen allò analògic, els orígens del cinema, per incorporar-ho a les noves tecnologies.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s