El meu barri és un món. Obertes inscripcions!!!!

A l’octubre comença aquest taller extraescolar per a les criatures de Poble-sec. Una manera divertida de conèixer el barri i les seves històries. És un taller gratuït, per apuntar-se fa falta enviar un mail a lamaletadelcinema@gmail.com o emplenar el formulari d’inscripció que podeu trobar a baix. Hi ha places limitades. Es farà una selecció perquè el grup reflecteixi la diversitat del barri.

«El meu barri és un món» és un projecte de creació artística audiovisual per a infants de 8 a 10 anys. En aquest taller treballaran diferents tècniques audiovisuals com són l’entrevista, el chroma key, la ficció, el documental… amb la finalitat de conèixer el barri del Poble-sec. La metodologia emprada serà a través del joc i la pregunta per fomentar l’aprenentatge. L’activitat es farà els dimarts del 2 d’octubre fins a l’11 de desembre al Centre Cívic el Sortidor.
———————-

Abiertas inscripciones!!!!

En octubre empieza este taller extraescolar para las criaturas de Poble-sec. Una manera divertida de conocer el barrio y sus historias.
Es un taller gratuito, para apuntarse hace falta enviar un mail a lamaletadelcinema@gmail.com o rellenar el formulario de inscripción que podéis encontrar abajo. Hay plazas limitadas. Se hará una selección porque el grupo refleje la diversidad del barrio.

«Mi barrio es un mundo» es un proyecto de creación artística audiovisual para niños de 8 a 10 años. En este taller trabajarán diferentes técnicas audiovisuales cómo son la entrevista, el chroma key, la ficción, el documental… La metodología empleada será a través del juego y la pregunta para fomentar el aprendizaje. La actividad se hará los martes de 17.15 h a 18.30h en el Centre Cívic el Sortidor.

Per qualsevol informació no dubteu a enviar un mail o trucar al 645358483 (Raquel)

mi-barrio-ses-un-mundo-rak-rgb.jpg

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s