Aprendre aprenent/ Presentació EL MEU BARRI ÉS UN MÓN 2022

Ahir vam presentar, al C. C. Sortidor, l’últim curtmetratge del projecte EL MEU BARRI ÉS UN MÓN, anomenat Saps qui era Margarida Xirgu? (documental, 24 min)

Amb el grup de criatures vam preparar l’esdeveniment amb molta cura. Vam fer crispetes, una fulla de sala amb la sinopsi, vam reservar les dues primeres files per a les famílies i invitades especials… I fins i tot vam preparar una exposició situada a l’entrada de la sala amb dibuixos sobre el seu imaginari de la Xirgu.

Van assistir al voltant de 65 persones que entraven a la sala amb molta expectació. Els infants vam presentar la pel·lícula tímidament. Després de veure el curtmetratge vam conversar sobre el procés de realització i la seva vivència. La timidesa de l’inici va capgirar i les criatures van expressar amb molta sinceritat el que hi havia suposat l’experiència a partir de les preguntes del públic.

Vam passar un moment molt entranyable sentint a cada una de les participants. Cada any ho confirmem! Es pot aprendre aprenent, emocionant-nos, a través de l’experiència i en comunitat. 

Ara ja sabem alguna cosa més sobre aquesta dona valenta i cautivadora, que té una placa amb el seu nom al Poble-sec.

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s