TALLER FAMILIAR DE CINEMA. Joguines òptiques

Dilluns, 10 d’abril, a les 17.30 h al Centre Cívic Pere Pruna

Joguines òptiques

A partir de l’observació i l’experimentació, fent ús d’algunes joguines òptiques (praxinoscopi, zoòtrop, taumatrop, flip-book) per observar la il·lusió del moviment, les persones participants construiran la seva pròpia joguina, un zoòtrop, que podran endur-se a casa. És una manera divertida i participativa de descobrir els primers aparells de l’origen del cinema. A càrrec de La Maleta del Cinema. Cal reserva plaça trucant al 93 418 65 37 o enviant un correu electrònic ccperepruna@ccperepruna.cat

http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/perepruna

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s