Activitat extrascolar de Cinema a Calàbria 66.

Si tens entre 6 i 10 anys, t’agrada el cinema i tens curiositat per fer una aventura amb la càmera i la teva imaginació t’agradarà el nostre taller de cinema.

Inscripcions: 15 de setembre de 17 h a 18 h en Calàbria 66. C/ Calàbria nº 66

Més informació: 645 358 483 lamaletadelcinema@gmail.com

Juntament amb l’equip de “La Maleta del Cinema” us apropareu en aquest curs al món del cinema. Jugant desenvoluparem el guió d’una pel·lícula dissenyada per vosaltres mateixos des de l’inici fins al final.


Amb la pregunta com van començar a moure’s les imatges? Retrocedirem en el temps al passat de la història del cinema i experimentarem amb les joguines òptiques. També visitarem el cinema de fantasia en el qual podem volar, aparèixer i desaparèixer com si fos màgia. Com funciona aquest truc? Què hi ha darrere de la imatge?

La ficció cinematogràfica, l’animació d’objectes i de fotos, el documental… seran tècniques amb les quals experimentarem i seran la base per a la nostra pel·lícula.

Què has de portar? Doncs ganes d’experimentar, crear i aprendre des del joc. Si t’agrada el cinema i tens curiositat per fer una aventura amb la càmera i la teva imaginació t’agradarà el nostre taller de cinema.

https://lamaletadelcine.net/

Objectius generals:
_ Adquirir coneixements sobre el llenguatge audiovisual, les tècniques fílmiques i sobre la història del cinema
_ Jugar assajant amb elements narratius: aprendre a explicar històries pròpies a través d’imatges i sons
_ Adquirir coneixements sobre les possibilitats de la comunicació audiovisual en relació a expressar experiències pròpies i mons interiors.
_ Treballar en grup (cadascun pot contribuir des del seu lloc, la seva pròpia experiència i el seu coneixement a la producció comuna)

—————————-

Cast

Título: Curso de cine con La maleta del Cine
Lengua: catalán y castellano
Horario: Lunes de 16:45 a 17:45
Profesoras: Anja Steidinger Raquel García
Observaciones: mín 7 máx. 10 participantes

Junto con el equipo de “La Maleta del Cine” os acercaréis en este curso al mundo del cine. Jugando desarrollaremos el guión de una película, diseñada por vosotros mismos desde el inicio hasta el final.
Con la pregunta ¿cómo empezaron a moverse las imágenes? retrocederemos en el tiempo al pasado de la historia del cine y experimentaremos con los juguetes ópticos. También visitaremos el cine de fantasía en el que podemos volar, aparecer y desaparecer como si fuera mágia  ¿Cómo funciona este truco? ¿Qué hay detrás de la imagen? 

La ficción cinematográfica, la animación de objetos y de fotos, el documental… serán técnicas con las que experimentaremos y serán la base para nuestra película. 

¿Qué tengo que llevar? Pues ganas de experimentar, crear y aprender desde el juego. Si te gusta el cine y tienes curiosidad para hacer una aventura con la cámara y tu imaginación te gustará nuestro taller de cine.
https://lamaletadelcine.net/


Objetivos generales
_Adquirir conocimientos sobre el lenguaje audiovisual, las técnicas fílmicas y sobre la historia del cine
_Jugar ensayando con elementos narrativos: aprender a contar historias propias a través de imágenes y sonidos
_ Adquirir conocimientos sobre las posibilidades de la comunicación audiovisual en relación a expresar experiencias propias y mundos interiores.
_Trabajar en grupo (cada uno puede contribuir desde su lugar, su propia experiencia y su conocimiento a la producción común)

cartel extraescolar__rak_web

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s